Hélium party palack

Szigorúan véve a hélium party palack egy eszköz, amivel a születésnapra, lánybúcsúra, esküvőre szánt lufikat héliummal töltheted meg, a héliumtól pedig lebegni fognak, így szép, szórakoztató dekorációként funkcionálnak. Ám a valóságban a hélium palack sokkal több ennél: olvass tovább és eláruljuk, mire jó még!

Láttál már kisgyereket, akit megajándékoztak egy léggömbbel?
Láttál már ifjú párt, akik lufikkal díszített autóban utaztak el az esküvőről a lagzira?
Láttál már vidám, bolondos lánybúcsús társaságot, akik között rózsaszín lufi jelölte meg a menyasszonyt?

Tudod, mi a közös bennük?
Mindannyian boldogan, őszintén mosolyognak.

És ez részben a hélium palacknak köszönhető.

A hélium party palack nem csupán arra jó, hogy felfújd a léggömböket: a hélium party palack igazából a boldogság tárháza.

Mennyi lufit fújhatsz fel a hélium party palackkal?

színes léggömbökKétféle kiszerelésben kaphatók a party palackjaink: a kisebbik, 30-as kiszerelés 30 léggömb, míg a nagyobb, 50-es méret értelemszerűen 50 léggömb megtöltésére alkalmas.
A hélium party palackot egy dobozban kapod, amiben a palack mellett megtalálod a szükséges lufikat, kötözőt, egyszóval mindent, amire szükséged lesz. Sőt, ajándékba adunk 2 db villogó lufi LED világítást is, ami különösen jól jön, ha például a lánybúcsún vagy a születésnapon pontosan szeretnétek látni, merre jár az ünnepelt.

Hol szerezhetsz hélium party palackot?

Korábban, ha héliumos lufikra vágytál, akkor el kellett menned egy boltba, vagy vásárba, ahol ezzel foglalkoztak, és ott kellett megvásárolnod a kész, felfújt héliumos lufikat.
Ez nem túl praktikus megoldás, hiszen minél több léggömböd van, annál többfelé igyekeznek, nagy helyet foglalnak, és macerás őket szállítani. A városi legendákkal ellentétben attól ugyan nem kell félned, hogy felemelnek és elrepülsz, de az biztos, hogy mind tömegközlekedéssel, mind kocsival meggyűlik velük a bajod.

hélium party palackSzerencsére ma már van egyszerűbb megoldás is: a hélium party palack alig nagyobb 2 felfújt lufinál, mégis akár 30-50 léggömböt is megtölthetsz vele! Olyan könnyű, hogy fél kézzel is elbírod, egyszerűen csak hazaviszed (vagy a buli helyszínére) és már fújhatod is.
Hélium party palackhoz ráadásul ma már nagyon könnyű hozzájutni: ha ide kattintva ma 14 óráig megrendeled, akkor a legközelebbi munkanapon (akár holnap) már házhoz is viszi neked a Magyar Posta Logisztikai Szolgálata! Ha 14 óra után rendeled, akkor a legközelebbi munkanapon adjuk postára, és 2 munkanapon belül fog megérkezni. A kiszállítás az ország egész területén ingyenes, szóval semmilyen pluszköltséggel nem jár a vásárlás.
Ha pedig SOS party-helyzet van és még ma kell a hélium party palack, akkor gyere be hozzánk a 1065 Budapest, Podmaniczky utca 17. szám alatti Siesta gyerekcipő boltba: hétköznaponként este 7-ig, szombaton délután 2-ig nyitva vagyunk, és azonnal megveheted a palackot!

A hélium party palack további előny még, hogy eldobható: ha nem akarsz, nem kell vele szaladgálnod a party után.
De ha fontos számodra a környezetvédelem, szeretsz jófej lenni, és a party után a sörösdobozokat is mindig a szelektív kukába gyűjtöd, akkor a hélium party palackot is visszaválthatod: hozd vissza a Siesta cipőboltba, és egy 1 000 forintos vásárlási utalvánnyal háláljuk meg a segítségedet! Jól jöhet még a legközelebbi palack vásárlásakor;)

A Siesta gyerekcipő bolt nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 09 – 19
Szombat :  09 – 14
Vasárnap :  zárva